Doludizgin Dizisi Hakkında

Lütfen Sitedeki Yazıları kaynak gösterek kopyalayalım, Ben Osman Sınav Fan sitesinden aldım ve aldığım gibi de kopyaladım. Lütfen emeklere saygı gösterelim!
Osman Sınav Hayranları olarak Dizimizin tanıtımını yaparken Osman Sınav Fan Sitesini de destekleyelim!
Çünkü tüm haberleri oradan alacağız ve alıyoruz!

Memet güler-Osman Sınav ve Doludizgin Yıllar

Vatan Gazetesi yazarlarından Memet Güler‘in yazdığı Osman Sınav ve Doludizgin Yıllar yazısı sizlerle…
Osman Sınav denilince, bir dakika durmak lazım. Hemen sayalım. Deli Yürek, Ekmek Teknesi, Kurtlar Vadisi, Acı Hayat, Pusat… Dizi sektöründe Osman Sınav bir okul, bir usta. O başlı başına bir marka. Bu gece atv ekranında yeni gençlik dizisi başlayacak. Doludizgin Yıllar ’da, 19 yaşındaki bir gencin, Barış’ın öyküsü anlatılacak. Barış’ı dizide, Osman Sınav’ın oğlu Yusuf Ömer canlandıracak. Seyircilerine ekranlarımızda daha önce anlatılmamış, sürprizlerle dolu yepyeni bir dünya vaat eden Doludizgin Yıllar ’ın hikayesi, Osman Sınav tarafından projelendirildi. Senaristliğini, son yılların en önemli gençlik filmlerinden Sınav’ın yaratıcısı ve Kavak Yelleri’nin yazarı Yiğit Güralp’in yaptığı dizinin yazım süreci üç ay sürdü.

3 yorum:

fanuscadisi dedi ki...

walla film çok qusell.herkes izlemeli..eskıden sevdıqım tek fılm vardı arka sıradakıler ama artık ondan once bı fılm var doludızqın yıllar!!çook saolun.dıqer bolumunu heyecanla beklıorm.

Unknown dedi ki...

DİZİ GÜZEL AMA BİRAZ BASİTLİĞE İNDİRGENİYO SANIRIM DİZİ DEĞİLDE SANKİ TİYATRO OLDUĞU ÇOK BELLİ YANİ OYUN OYNADIKLARI ANLASILIYO GERGEKMİŞÇETİNE GELMİYO BİRAZ GERÇEKLİK BİRAZ BASİTLİKTEN UZAK DAHA KALİTE BARIŞ DENEN ÇOCUK ROLÜNDE BAŞARILI YAPTIĞI ROLDE GERÇEKLİK VAR DİZİNİN TAMAMEN GERÇEK VE DAHA KALİTE OLAMASI GEREKİR DİYE DÜŞÜNÜYORM SAYGILARIMLA

Unknown dedi ki...

BU DİZİ HALE BASİDE İNDİRGENİYO BASİT YAPILIYO GERÇEKCİ GELMİYO YÖNETMEN VEYA SENARİST UYUYOMU BİRAZDA KALİTE VE GERÇELİKLİ OLMUYOMU İNSANLAR İZLİYO AMA BİR FARKI UNUTUYO İNSANLAR BASİTLİK GÖRDÜMÜ SIKILIRLAR